Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Вакумски колектор -15

18.463 ден.
product-image
  • Вакумски колектор -15
  • Вакумски колектор -15
  • Вакумски колектор -15
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :8769
Бренд :Camel Solar
Новите модели на вакумски колектори од производната програма на Камел Солар. Колекторот го сочинуваат 10 вакумски цевки изработени од висококвалитетни селективни премази.Стаклото во внатрешноста има слективен слој со што се подобрува апсорпцијата на цевката. Во внатрешноста се наоѓаат бакарни цевки во форма на буквата У. Овие цевки се заварени со дополнителен апсорбер. Колекторот е совршен за домашните, комерцијални и индустриски објекти со температура на 250 ° C.

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка