Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Топловодна центропелет печка ЗВ 24 сив

179.100 ден.
product-image
 • Топловодна центропелет печка ЗВ 24 сив
 • Топловодна центропелет печка ЗВ 24 сив
 • Топловодна центропелет печка ЗВ 24 сив
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :30481
Бренд :Centrometal
Собната печка Центропелет  ZV20-32 со својот модерен дизајн и висока ефикасност е погодна за секој дом. Материјалот на изработка е челик и е намената за греење на пелети.

Карактеристики на моделот ZV24 :

 • Вкупна топлинска моќност 5,1-22,14 kW
 • Топлинско ослободување преку вода 3,9-18,1 kW
 • Топлинско ослободување на околниот простор 1,2- 4,04 kW
 • Потрошувачка на пелети 1,08- 4,80 kg/h
 • Маса  230 kg
 • Димензии  615/675/1270 mm
 • Далечински управувач
 • Достапност во следниве бои :

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка