Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Сигурносен вентил за бојлер со испуст 3/4 "

1.630 ден.
product-image
  • Сигурносен вентил за бојлер со испуст 3/4
  • Сигурносен вентил за бојлер со испуст 3/4
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :2741
Бренд :Caleffi
Сигурносен вентил за бојлер карактеристики:

  • Максимален работен притисок 10 бари
  • Максимална работна температура 120 оС
  • Фабрички поставен на 7 бара
  • Максимална моќност на бојлерот 3/4 " е 10kW
  • Приклучок 3/4 "

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка