Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Топловодна центропелет печка ЗВ 32 црн

197.800 ден.
product-image
 • Топловодна центропелет печка ЗВ 32 црн
 • Топловодна центропелет печка ЗВ 32 црн
 • Топловодна центропелет печка ЗВ 32 црн
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :30483
Бренд :Centrometal
Собната печка Центропелет  ZV20-32 со својот модерен дизајн и висока ефикасност е погодна за секој дом. Материјалот на изработка е челик и е намената за греење на пелети.

Карактеристики на моделот ZV32 :

 • Вкупна топлинска моќност 8,57- 30,48 kW
 • Топлинско ослободување преку вода 6,51 -24,38 kW
 • Топлинско ослободување на околниот простор 2,06- 6,1 kW
 • Потрошувачка на пелети 1,82- 6,6 kg/h
 • Маса  280 kg
 • Димензии  672/772/1384 mm
 • Далечински управувач
 • Достапност во следниве бои :

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка