Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Филтер вентил 6/4"

634 ден.
product-image
  • Филтер вентил 6/4
  • Филтер вентил 6/4
Достапност : Има лагер
Код на продукт :5403
Бренд :Ferro
Филтер вентил 6/4"

Филтер вентилите се поставуваат на цевни системи за греење за заштита од механички примеси кои може да се појават во самата инсталација. Демонтажно сито  со димензија на отвор од 0.18 mm, со можност за прочистување . Изработено од месинг со ватрешен навој.

  • Димензии :1/2" ; 3/4" ; 1" ; 5/4" ; 6/4" ; 2" ; 
  • Максимална работна температура 60  °C 
  • Максимален работен притисок 5 бари

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка